Gaming-stolar

Sort by
Pris
Kategorier
Color
Material
 1. 1 769 kr
  UVP 2 445 kr
  (91)
 2. 1 409 kr
  UVP
  (92)
 3. 969 kr
  UVP 1 305 kr
  (88)
 4. 959 kr
  UVP 1 305 kr
  (93)
 5. 1 719 kr
  UVP 2 025 kr
  (90)
 6. 1 019 kr
  UVP 1 525 kr
  (88)
 7. 1 049 kr
  UVP 1 580 kr
  (92)

Gaming-stolar för långa spelsessioner

Passionerade dataspelare och eSports-mästare vet det redan sedan länge: För bekväma spelstunder behöver man inte bara en passande gaming-PC, ett bra mekaniskt tangentbord, en ergonomiskt formad mus och ett headset av hög kvalitet, utan även en bekväm gaming-stol. Ivriga videospelare kan trots allt tillbringa åtta eller fler timmar i sträck framför datorn, när fantasiväsen anfaller eller zombieapokalypsen närmar sig. Vid mästerskap och andra eSport-evenemang kan det till och med spelas hela helgen...

Hur känner man igen en bra gaming-stol

Gaming-stolar av hög kvalitet består av förstklassiga, väl bearbetare material som mjuk vaddering, ett speciellt tygmellanlägg mot svett och ett överdrag som är lätt att rengöra. Extra viktigt är det att gaming-stolen är stabil, för en instabil konstruktion kan störa spelupplevelsen ordentligt. En ergonomiskt formad sitt- och ryggyta samt justerbara armstöd ger en bekväm sittposition, optimalt anpassad efter spelarens individuella behov. Tack vare stödet till ländkotorna och huvudet slipper man också spänningar i nacke och rygg, även vid längre spelsessioner. Kort och gott: Bra gaming-stolar erbjuder utmärkt sittkomfort och går att anpassa efter spelarens kroppsform och vikt genom speciella inställningsalternativ.

Tilltalande design

Ytterligare en viktig aspekt är naturligtvis designen: Framför allt spelare som har webbkameran aktiverad när de spelar vill gärna ta hem poäng hos medspelarna med en snygg gaming-stol. Gaming-stolarna i vår webbshop finns därför tillgängliga i många tilltalande färger - från klassiskt svart till modeller med färgglada racing-ränder. Investeringen lönar sig: De robusta materialen och den förstklassiga bearbetningen ger vår gaming-stolar extra lång livslängd.