Polersvampar

Sort by
Pris
Kategorier
Color
Material

Polersvampar – Få bilen att skina som ny

Om du vill få tillbaka din bils ursprungliga lyster, är det endast möjligt med rätt tillbehör. Det bästa resultatet vid polering, vaxning eller borttagning av ojämnheter i färgen uppnås med en polermaskin. Polersvampen monteras på maskinens polerplatta och kommer i kontakt med ytan som ska poleras. Polersvampar av hög kvalitet hittar du här hos tectake.

Polersvampar för en hologramfri polering

Holgram och polerrosor är ofta ett bekymmer, som många har erfarit innan de startar att polera bilen. De orsakas vid hög slipeffekt med polerhättor eller av orent polermedel. Det skapas linjer i färgen som inte är särskilt attraktiva, eftersom de syns i direkt solljus. Med en korrekt applicerad polersvamp från tectake behöver du inte oroa dig för hologram. Resultatet blir fint och jämnt.

Polersvamp: Våfflad eller slät

Polersvampar kommer i slät eller våfflad utformning. Med båda versionerna så håller arbetsresultatet god kvalitet. De våfflade svamparna skiljer sig från de släta modellerna genom att erbjuda bättre kontakt med lacken. Ytterligare fördel: Du minimerar förlusten av polermedel på grund av stänk med en våfflad polersvamp. Detta sparar dig mycket polermedel på sikt. Släta och våfflade polersvamapr hittar du här med matchande polerplattor.

Polerhättor för den första behandlingen

Innan polersvampar används, rekommenderas förarbete med en polerhätta. Detta första steg utgör en grundlig förberedelse. Att använda polerhättan utgör och avhjälper det hårda arbetet. Polersvamparna gör sedan det finare arbetet och lämnar en oklanderlig högglansfinish.

Flera polersvampar i samma uppsättning

Förutom polersvampar till polering, hittar du också poleringssatser från 14 till 29 delar hos tectake. De innehåller svampar med olika diametrar, polerhättor och mikrofiberdukar. Det finns fler användningsområden än till billack där svampar, polerhättor och mikrofiberdukar kan användas. I ditt hushåll är de det perfekta valet när du vill fräscha upp känsliga trämöbler, speglar och andra släta ytor.