Loungemöbler

Sort by
Pris
Kategorier
Color
Material
 1. 3 439 kr
  UVP 5 125 kr
  (86)
 2. 5 169 kr
  UVP 9 270 kr
  (85)
 3. 3 239 kr
  UVP 6 545 kr
  (89)
 4. 5 579 kr
  UVP 9 815 kr
  (82)
 5. 7 159 kr
  UVP 10 360 kr
  (84)

Loungemöbler i rotting: Gör om din altan till ett utomhusvardagsrum

En stilren loungemöbel bjuder in till avkoppling: Snygga soffor, pallar, fåtöljer och bord tillverkas av robust polyrotting och utrustas med utomhusanpassade dynor som till och med utan vidare klarar av korta skurar. Genom den golvnära möbleringen och förstklassiga designen skapas en hemtrevlig loungeliknande atmosfär. Här kommer du och dina gäster att trivas - vid en eftermiddagsfika, ett gott glas vin efter jobbet eller på en uppsluppen grillfest.

Vad du bör tänka på vid köp av en rottinglounge

Rottingsoffor av hög kvalitet är stabila och väl bearbetade. De står stadigt på jämna altangolv och erbjuder tillräckligt med plats för dig och familjen. Den som ofta får besök bör utöka trädgårdsloungen med ytterligare fåtöljer och pallar av polyrotting - då hittar alla en bekväm sittplats. Vårt tips: Rottingmöbler framhävs extra bra om du har mycket utrymme i trädgården eller på altanen. Vid starkt solljus bör du se till att förse den med skugga genom att använda ett parasoll, ett solsegel eller en markis.

Rottingloungemöbler tillverkas av robust polyrotting

I motsats till trädgårdsmöbler av naturlig rotting är loungemöbler av polyrotting ytterst hållbara och vädertåliga: Regn, snö, frost och stark UV-strålning kan inte skada det konstgjorda flätade materialet. Outdoor-sofforna och -fåtöljerna är lätta att rengöra, smuts kan lätt spolas bort med trädgårdsslangen. Till utseendet och känsla skiljer sig loungemöbler i rotting nästan inte alls åt från de närbesläktade av naturlig rotting. Inte så konstigt, eftersom båda tillverkas i kärleksfullt handarbete. Visste du att... polyrotting är ett ytterst miljövänligt material och helt och hållet återvinningsbart?