Trädgårdsbord

Sort by
Pris
Kategorier
Color
Material

Det perfekta trädgårdsbordet till balkong, altan eller trädgård

Ett trädgårdsbord är oumbärligt i varje utomhusområde, oavsett om det används till frukost, kaffepausen på eftermiddagen eller till middagsbjudningen. Om du letar efter ett fint och praktiskt balkongbord så har du kommit till rätt webbshop. Vi har också bord som passar perfekt till altanen och trädgården. I vårt sortiment har vi bord som gör att du kommer njuta av din trädgård ännu mer!

Vad ett bra trädgårdsbord kan erbjuda

När du ska uppskatta kvaliteten av ett trädgårdsbord är materialet särskilt viktigt, så att du vet att bordet tål att stå utomhus. Vädertåliga material som aluminium är särskilt lämpliga. Aluminium är väderbeständigt och enkelt att ta hand om – ett aluminiumbord håller sig vackert i många år. Dessutom ger aluminium ett stabilt utebord som samtidigt inte är för tungt när det behöver flyttas.

Trädgårdsbord med vacker design

Ett trädgårdsbord bör vara praktiskt, men naturligtvis även vackert att se på. Vi har moderna trädgårdsbord av aluminium eller stål i silver, svart, grått eller brunt. Bänkskivorna är gjorda av glas eller träpaneler. Med ett balkongbord av aluminium behöver du inte täcka över bänkskivan med en duk eftersom bordet redan har en snygg stilren design som passar till alla tillfällen. Höjdjusterbara bordsben säkerställer ett stabilt bord. Du hittar även rätt trädgårdsstolar till bordet i vår onlinebutik, vilket gör det möjligt att skapa en egen hörna helt vigd åt avkoppling eller fest.

Särskilt attraktivt är ett trädgårdsbord med mosaiköverdel. Metallram och stenmosaik skapar en harmonisk helhet. Dessutom har vi också ett smart balkongbord som går att hänga på balkongräcket. Perfekt för att utnyttja platsen på en mindre balkong optimalt!

Dina fördelar vid köp av ditt nya balkongbord från vår butik

Vi erbjuder trädgårdsstolar och trädgårdsbord av hög kvalitet och modern design. Den snabba leveransen säkerställer att du kan njuta av ditt utebord inom några dagar – Och vi har dessutom fri frakt inom hela Sverige!