Cardio

Sort by
Pris
Kategorier
Color
Material

Pulshöjande träningsutrustning från roddmaskiner till träningscyklar

Ett sunt sinne i en sund kropp. De gamla romarna visste hur viktigt detta är och frågan är inte mindre aktuell idag på grund av minskad fysisk aktivitet och övervikt bland befolkningen. Tack vare ökad kunskap och insikt väljer allt fler att köpa en träningsmaskin för att bränna kalorier och komma i form. Oavsett om du är en hälsomedveten nybörjare eller en ambitiös atlet så har vi på tectake allt du behöver: Från crosstrainer till motionscykel. I spannet där emellan hittar du även pedaltränare, samt vår Indoor-Cycling Bike och roddmaskin.

Regelmässig konditionsträning stärker det kardiovaskulära systemet, trimmar muskler samt förbättrar den mentala effektiviteten och hälsan. Utöver detta är en träningsmaskin ett ypperligt redskap för viktnedgång. Hur effektiv träningen är med en träningsmaskin beror på de aktiverade musklerna. Ju fler stora muskelgrupper som aktiveras, desto mer effektiv blir träningen.

Träning på en Indoor-- eller motionscykel är perfekt för oregelbundna livspussel och dåliga väderförhållanden. För en nybörjare går det aldrig fel med en motionscykel, medan en ambitiös cyklist med fördel använder en Indoor-Cycling Bike för att bibehålla toppformen. De utbytbara pedalerna med tåclips och flertalet justeringsmöjligheter gör en Indoor-Cycling Bike till det ideala valet för hemmagym och fitness.

Platsbrist kan ibland orsaka problem att inhysa en motionscykel eller 2 i 1 crosstrainer. Då kan lösningen vara en flexibel pedaltränare eller en ihopfällbar motionscykel med display som enkelt kan stuvas undan efter ett svettigt pass.