Trädgårdsstolar

Sort by
Pris
Kategorier
Color
Material

Trädgårdsstolar för avkopplande stunder i det fria

Vad är skönare än att njuta av solen en varm sommardag i den egna trädgården sittandes i bekväma trädgårsstolar? Oavsett om du väljer hopfällbara stolar, stolar med högt ryggstöd eller campingstolar: trädgårdsstolar inbjuder till att koppla av på altanen. De utgör de perfekta utemöblerna för din grillfest med vännerna eller avkopplande stunder helt ensam med favoritboken.

Olika typer av trädgårdsstolar

Trädgårdsstolar finns tillgängliga i olika kvalitetsmaterial. Modeller av trä övertygar med sina naturliga färger och fina struktur. Som regel används vädertåliga träslag som teak, eukalyptus eller ek. Dessutom är trädgårdsstolar av aluminium mycket populära: De är lätta, enkla att transportera och ytterst lättskötta. Extra okänsliga är modeller av plast: De kan stå ut på altanen hela sommaren - regn och UV-strålning påverkar dem inte alls. Just nu är det trendigt med trädgårdsstolar av polyrotting. Det är polyetenplast som flätas och ser ut och känns som korgmöbler av naturlig rotting. Behöver du fler trädgårdsmöbler på samma gång? Då är praktiska uppsättningar av trädgårdsstolar att rekommendera: De innehåller två, fyra eller fler identiska trädgårdsstolar och skapar en harmonisk atmosfär vid ditt trädgårdsbord.

Så hittar du den perfekta trädgårdsstolen

Om du redan har ett trädgårdsbord bör färgen och materialet hos trädgårdsstolarna matcha det. Men stolar och bord behöver inte nödvändigtvis ha ett enhetligt utseende. Ovanliga kombinationer som till exempel färgglada plaststolar till ett gammalt träbord är spännande. Extra bekväma är stolar med högt, justerbart ryggstöd. De kan också enkelt omvandlas till bekväma solstolar efter middagen vid trädgårdsbordet. Matchande sittdynor och trädgårdsmöbeldynor gör att dina trädgårdsstolar blir vackra blickfång.