Campingkök

Sort by
Pris
Kategorier
Color
Material
 1. 1 409 kr
  UVP 1 525 kr
  (95)
 2. 1 079 kr
  UVP 1 305 kr
  (97)
 3. 1 059 kr
  UVP
  (93)
 4. 1 019 kr
  UVP
  (100)

Campingkök: En praktisk möbel för semestern

Oavsett om du kommer tillbringa din nästa semester i tält, husbil eller husvagn: Med ett praktiskt utekök kan du laga mat precis som om du vore hemma. Läs mer om fördelarna som kommer ge dig en bekväm semester.

Mångsidigt utekök med gott om förvaring

Ett väl genomtänkt campingkök erbjuder stort förvaringsutrymme vilket erbjuder tillräckligt med utrymme för matvaror, bestick och olika köksredskap. Ett utekök ger en bättre överblick över dina redskap, som vanligtvis kan vara svåra att organisera om du är på campingsemester utan ett ordentligt kök.

Det är särskilt viktigt att ha lagringsutrymme som kan stängas på platser där många insekter och små djur förekommer. Det finns knappast något mer irriterande än att behöva slänga mat för att oinbjudna gäster har varit på besök. I varma regioner kan höga temperaturer vara ett problem för livsmedlens hållbarhet. I dessa fall är ett campingkök det rätta valet, vars fack är utrustade med ett nät på baksidan för god luftcirkulation.

Hopfällbart campingkök för platsbesparande transport

Under transport bör ett utomhuskök ta så lite plats som möjligt. För att undvika att ta för mycket utrymme i anspråk ifrån resterande campingutrustning, rekommenderas att välja en campingköksmodell som snabbt och enkelt kan vikas eller fällas ihop. En låg vikt har också fördelen att den är lätt att bära och minskar vikten av den totala packningen.

Stabilt campingkök med höjdjusterbara fötter

Ett campingköks design behöver vara praktisk och enkel, så att vem som helst kan ställa in den på ett par minuter. Detta underlättar monteringen av uteköket även du inte är van att sätta upp campingmöbler sedan tidigare. En lättförståelig manual som är enkel att följa är inkluderad när du köper utomhusköket hos tectake.

När utomhusköket monteras spelar stabiliteten en stor roll för hur användbart köket är vid matlagning. Detta gäller särskilt på ojämna ytor, som de flesta campare vet kan förekomma på campingplatser. Höjdjusterbara fötter garanterar maximal stabilitet. Solida paneler och sidoväggar samt andra element säkerställer bra förvaring i köket helt utan bekymmer.

Hos tectake hittar du utomhuskök av hög kvalitet med de funktioner som har beskrivits här. Som ni märker är bra och stabil design samt ett attraktivt pris något som ni kommer att få när ni handlar hos oss.