Resväskor

Sort by
Pris
Kategorier
Color
Material

Resväskor: Dina trogna följeslagare för semester- och affärsresor

Den som ska ut och resa behöver passande packning! I vår webbshop hittar du ett stort urval av resväskor av hög kvalitet, i uppsättningar som innehåller väskor i olika storlekar. Där hittar du allt från kompakt handbagage till en rymlig rullväska för den välförtjänta årslånga semestern! Väskor av lätt polykarbonat rekommenderas extra, de är mycket stabila och robusta. Framför allt den som reser med ömtåliga och dyra saker behöver en stadig hård väska som tål flygplatspersonalens ovarsamma hantering.

Vilken storlek bör din resväska ha

Storleken hos din resväska beror på längden på resan: För korta turer räcker en liten väska med 20 till 40 liters volym, för längre semesterresor är större rullväskor lämpliga med 60 till 100 liter. Den som ska vara borta längre än två veckor och inte vill tvätta så ofta under resan, gör bra i att välja en 120 liters väska. Vårt tips: Ta i förväg reda på vilka bestämmelser ditt flygbolag har angående handbagage. Då kan du ta med dig bagaget in i flygplanet vid kortare resor och slipper att vänta vid bagagebandet.

Att tänka på vid köp av en resväska

Rullväskor med fyra hjul rekommenderas, de är lättare att styra än modeller med två hjul. Se till att det utdragbara teleskophandtaget på din resväska är tillräckligt långt för din längd. Extra praktiskt: I många väskset kan väskorna placeras i varandra för att spara plats. Viktigt: Den som vill flyga till USA, bör låsa sin väska med ett TSA-lås. Det kan öppnas av de amerikanska myndigheterna, som annars vid en eventuell kontroll bryter upp din väska. Ett TSA-lås finns att köpa till i specialaffärer.