Massage

Sort by
Pris
Kategorier
Color
Material
 1. 1 549 kr
  UVP 1 960 kr
  (92)
 2. 2 829 kr
  UVP 3 270 kr
  (92)
 3. 1 689 kr
  UVP 2 070 kr
  (92)
 4. 1 209 kr
  UVP 1 525 kr
  (90)
 5. 2 209 kr
  UVP 2 505 kr
  (92)

Massage: välgörande avkoppling och skonsam läkning

Massage hör till mänsklighetens äldsta läkningsmetoder och används även som en del av fysioterapin: Genom att knåda, stryka och knacka får muskler hjälp att slappna av och smärtor lindras. Nuförtiden finns det en mängd olika typer av massage att välja mellan, till exempel svensk massage, thai-massage, shiatsu-massage och ayurveda-massage. Aromatiska oljor, peeling och lugn musik gör massagen ännu behagligare och hjälper inte bara kroppen utan även sinnet att slappna av.

Det här behöver du till din massagestudio

Vill du ha en liten massagehörna i ditt eget hem, för att oftare kunna njuta av en massage? Eller arbetar du som sjukgymnast och behöver passande utrustning till din mottagning? I vår webbshop hittar du allt du behöver för att kunna ge eller få välgörande massage. Kärnan i varje massagestudio är naturligtvis massagebänken: Den är stabil, mjukt vadderad och lätt att rengöra tack vare det olje- och vattentåliga överdraget. Dessutom erbjuder vi passande tillbehör som pallar, skumrullar och huvudstöd som kan monteras extra. Vårt tips: Om du vill göra hembesök hos dina patienter, välj en flexibel massagebänk, som kan monteras upp och plockas ihop med några få handgrepp. Bänken transporteras i en praktisk, medföljande väska.

Massagedynor och massagemadrasser lägger upp till avkoppling

Är det svårt att övertala din partner att massera dig och är din terapeut fullbokad i flera veckor? Inga problem, du kan också njuta av en skön massage utan hjälp av någon annan: En infraröd-magnetisk massagedyna och en massagemadrass ger djupgående värme som stimulerar blodcirkulationen och mjukar upp muskulaturen genom integrerade massagemotorer som kan styras individuellt med en kabelansluten fjärrkontroll.