Inredning

Sort by
Pris
Kategorier
Color
Material
 1. 2 959 kr
  UVP 3 270 kr
  (82)
 2. 2 369 kr
  UVP 3 815 kr
  (98)
 3. 1 769 kr
  UVP 2 445 kr
  (91)
 4. 1 339 kr
  UVP 1 580 kr
  (87)
 5. 959 kr
  UVP 1 360 kr
  (87)
 6. 1 629 kr
  UVP 2 180 kr
  (88)

Skapa ett hemtrevligt hem - med våra inredningstrender

Ett behagligt inrett hem är en plats dit vi kan dra oss tillbaka för att koppla av och trivas. Här stänger vi av efter en lång arbetsdag och tillbringar sköna stunder med familj och vänner. I vår webbshop hittar du allt du behöver för hemindredning - från möbler via belysning till hemtextil och dekorationer. Vi hjälper dig gärna med råd.

Så hittar du rätt möbler

Vi erbjuder ett stort urval av kvalitetsmöbler till sovrummet, vardagsrummet, badrummet och ditt hemmakontor. Innan du beställer hem dina favoriter, bör du noga mäta utrymmet som du har till förfogande. För att planera din inredning, kan det vara användbart att göra en ritning över rummet - klassiskt på papper eller digitalt på datorn. Tänk också på vilken stil du föredrar: Ljusa möbler ser moderna och inbjudande ut, mörkare modeller traditionella och eleganta. Du kan välja mellan möbler i olika populära inredningsstilar, i rustik lantlig stil, mysig loungestil och nostalgisk retrostil.

Mera ljus! Låt ditt hem stråla i ny glans

För att öka trivselfaktorn i ett rum är belysningen avgörande. Ljuskällan kan antingen fungera som mjuk bakgrundsbelysning, som lysande accent eller som funktionell arbetsbelysning. Beroende på vilket resultat du vill uppnå, behöver du en mix av olika ljuskällor och lampor: Medan taklampor lyser upp hela rummet, ger LED-lister och vägglampor med skärm ett behagligt indirekt ljus. Vårt tips: I hallen, trapphuset eller vid husdörren kan solcellsvägglampor sig vara bra alternativ.