Exzenter polermaskiner

Sort by
Pris
Kategorier
Color
Material

Excenter-polermaskiner: ditt verktyg för professionell lackering

Behändiga excenter-polermaskiner arbetar med låga varvtal, utvecklar nästan ingen värme och är ytterst tysta. Det speciella: Tallriken som dynan befinner sig på roterar inte utan rör sig elliptiskt. Tack vare det vibrerande funktionssättet är polermaskinen lätt att hantera, så att även nybörjare kan uppnå goda resultat. Den passar till exempel utmärkt till att polera billack.

Att polera med excenter-polermaskinen: Så går det till

Applicera en liten mängd polityr på det önskade stället. Lägg tallriken mot bilplåten, håll apparaten rakt och sätt först därefter igång den - för att undvika stänk. Välj ett lågt varvtal och fördela polityren, utan att utöva tryck mot underlaget. För att uppnå ett optimalt resultat, polera långsamt och i kors: på så sätt överlappar dynan det tidigare polerade stället med cirka 50 procent. Nu kan du långsamt öka trycket och varvtalet. Men se till att tallriken på din excenter-polermaskin inte hamnar på högkant. För en perfekt finish, minska trycket och varvtalet igen. När tallriken står helt stilla, lyft bort maskinen från plåten. Torka sedan av det polerade området med en trasa.

Excenter-polermaskiner i praktiskt set

I vår webbshop hittar du kraftfulla excenter-polermaskiner med omfattande tillbehör som flera polersvampar, rotationstallrikar, mikrofiberdukar och mjuka poleringsskinn. Våra apparater kan användas för olika uppgifter som borttagning av repor, polering, vaxning och högglanslackering. Efter utfört arbete kan man lätt gömma undan excenter-polermaskinen i den medföljande väskan.