Bodybuilding

Sort by
Pris
Kategorier
Color
Material
 1. 969 kr
  UVP 2 835 kr
  (87)
 2. 1 159 kr
  UVP
  (80)
 3. 4 859 kr
  UVP 6 545 kr
  (90)
 4. 1 039 kr
  UVP 1 525 kr
  (79)
 5. 1 039 kr
  UVP 1 415 kr
  (66)

Köp träningsutrustning av hög kvalitet online

En muskulös torso, breda axlar och ett synligt sexpack – en vältränad kropp är fortfarande målet för många träningsentusiaster. Det är ingen hemlighet att tonade och definerade muskler fortfarande är sinnebilden för styrka och vitalitet. Oavsett om du är nybörjare eller en ambitös bodybuilder har tectake allt du behöver för att bygga och bibehålla musklelmassa.

Utrustning av hög kvalité är nyckeln för ett framgångsrikt hemmagym. Utan en stabil bänkpress, eller träningsstation har du inte möjlighet att utföra de många olika övningar som är nödvändiga för att utföra en komplett helkroppsträning. En träningsstation eller en träningsbänk är grundläggande för många övningar. En träningsstation är mångsidig och erbjuder maximal funktionalitet utan att ta för stor plats i anspråk. Detta tack vare de många integrerade modulerna såsom chinsställning, bänkpress, hantelbänk och bensträckaranordning.

Vårt hemmagym inkluderar både bänkpress och viktstativ. Därför är det inga problem att utföra komplexa övningar som marklyft och djupa squats när denna produkt är en del av din träningsutrsutning. Alternativt så är det möjligt att handla magtränare, dipstativ, bentränare och mycket mer som separat utrustning hos oss på tectake.

Inget träningspass är komplett utan en bra uppsättning av högkvalitativa hantlar. Bodybuilders och fitnessentusiaster kan dra nytta av den breda variation av hantlar och skivstänger som vårt stora sortiment erbjuder. Med en specialiserad viktsång som exempelvis vår curlstång utökas de möjligheter som erbjuds med en multivinkel träningsbänk.

Med en magtränare som vår situp träningsbänk, ett viktstativ och ett hemmagym med chinsställning kan ett komplett gym skapas på en liten yta. Tack vare vår prisvärda gymutrustning kan du uppnå dina uppsatta träningsmål i hemmets lugna vrå och samtidigt spara pengar som annars skulle gå till dyra gymkort.