Solsäng

Sort by
Pris
Kategorier
Color
Material
 1. 1 459 kr
  UVP 2 180 kr
  (92)
 2. 849 kr
  UVP 1 090 kr
  (91)
 3. 819 kr
  UVP 870 kr
  (88)
 4. 2 009 kr
  UVP 2 835 kr
  (84)
 5. 1 099 kr
  UVP 1 305 kr
  (92)
 6. 1 429 kr
  UVP 1 635 kr
  (90)

Njut av sommaren - på din solstol

Soldyrkare har vetat det sedan länge: De varma strålarna får oss att må bra! Solljus aktiverar D-vitaminerna, lindrar hudsjukdomar som akne, psoriasis och eksem - och gör dig faktiskt lyckligare! Med tillräckligt skydd med solkräm med hög solskyddsfaktor, solglasögon och solhatt är därför en välgörande stund i solen då och då verkligen att rekommendera. För att hålla bekvämligheten på topp, hittar du i vår webbshop ett stort urval av bekväma solstolar.

Så känner du igen en bra solstol

Solstolar av hög kvalitet kan fällas ut och fällas ihop igen med några få handgrepp - du vill ju trots allt koppla av och inte arbeta för dn avslappning! Trädgårdssolstolar tillverkas av robusta material som aluminium, konstrotting, trä och textilier. Vissa modeller har praktiska tillbehör som hjul, armstöd eller ett soltak. Den som vill ha det extra bekvämt, väljer en strandstol med justerbart ryggstöd och mjukt vadderad dyna.

Att tänka på vid köp av en solstol

Din trädgårdssolstol måste vara anpassad efter dina individuella behov: Liggytan böra vara ca tio centimeter längre än du, så att du kan slappna av och lata dig på den. Även bredden är avgörande, för ju bredare solstolen är desto stabilare är den också. Modeller med en bredd på minst 65 centimeter är att rekommendera. Den som har problem med knäna bör välja en solstol med en sitthöjd på minst 40 eller 50 centimeter, för då är det lättare att kliva ur än på lägre modeller. Tänk också på vilken vikt som din solstol kan belastas med, för att undvika överbelastning eller om du vill kunna mysa med din partner eller barnen på solstolen. Vårt tips: Dubbla solstolar erbjuder tillräckligt med plats för två personer.