Solsäng

Visa som Rutnät Listvy
Sortera på
2 solsängar 4-stegs
Så lågt som 1 275 kr
2 solsängar Alina
Så lågt som 1 399 kr
Solsäng Marisol
Så lågt som 1 079 kr
Solsäng Chloé
Så lågt som 789 kr
2 Solsängar Chloé
Så lågt som 1 359 kr
Solstol Aurelie aluminium, 6-faldigt justerbar
Så lågt som 849 kr
Solstol Lorella aluminium, 6-faldigt justerbar
Så lågt som 979 kr
Strandmatta med ryggstöd
Så lågt som 555 kr
2 strandmattor med ryggstöd
Så lågt som 1 035 kr
Solsäng 4-stegs
Så lågt som 785 kr
Solsäng dubbel
Så lågt som 1 219 kr
4 solsängar 4-stegs
Så lågt som 0 kr

Ej i lager

Artiklar 1-12 av 14

per sida

Njut av sommaren - på din solstol

Soldyrkare har vetat det sedan länge: De varma strålarna får oss att må bra! Solljus aktiverar D-vitaminerna, lindrar hudsjukdomar som akne, psoriasis och eksem - och gör dig faktiskt lyckligare! Med tillräckligt skydd med solkräm med hög solskyddsfaktor, solglasögon och solhatt är därför en välgörande stund i solen då och då verkligen att rekommendera. För att hålla bekvämligheten på topp, hittar du i vår webbshop ett stort urval av bekväma solstolar.

Så känner du igen en bra solstol

Solstolar av hög kvalitet kan fällas ut och fällas ihop igen med några få handgrepp - du vill ju trots allt koppla av och inte arbeta för dn avslappning! Trädgårdssolstolar tillverkas av robusta material som aluminium, konstrotting, trä och textilier. Vissa modeller har praktiska tillbehör som hjul, armstöd eller ett soltak. Den som vill ha det extra bekvämt, väljer en strandstol med justerbart ryggstöd och mjukt vadderad dyna.

Att tänka på vid köp av en solstol

Din trädgårdssolstol måste vara anpassad efter dina individuella behov: Liggytan böra vara ca tio centimeter längre än du, så att du kan slappna av och lata dig på den. Även bredden är avgörande, för ju bredare solstolen är desto stabilare är den också. Modeller med en bredd på minst 65 centimeter är att rekommendera. Den som har problem med knäna bör välja en solstol med en sitthöjd på minst 40 eller 50 centimeter, för då är det lättare att kliva ur än på lägre modeller. Tänk också på vilken vikt som din solstol kan belastas med, för att undvika överbelastning eller om du vill kunna mysa med din partner eller barnen på solstolen. Vårt tips: Dubbla solstolar erbjuder tillräckligt med plats för två personer.