Ståbord

Sort by
Pris
Kategorier
Color
Material

Praktiska ståbord för företagsevenemang, mottagningar och fester

Ståbord är det perfekta alternativet när du väntar många gäster. De kan röra sig runt barborden och umgås i en avslappnad atmosfär. Du kan hälla upp drinkar och ställa ut små snacks på partyborden. Som tumregel gäller följande: För ungefär 100 personer behöver du ca 20 ståbord - men antalet bord är naturligtvis alltid beroende på ytan som du har till förfogande.

Olika typer av ståbord

Barbord finns tillgängliga i olika utföranden såsom massivt trä, aluminium och plast. Modeller av trä ser extra rustika och naturliga ut, men kräver lite mer omvårdnad: Eventuellt spill bör tas om hand direkt, för att undvika att materialet sväller. Obehandlade träytor bör behandlas med en lämplig olja innan de används för första gången. Hopfällbara bord av aluminium och plast är mycket lätta och är därför väldigt mobila. Efter användning kan du bara torka av dem med en fuktig trasa och ställa undan dem utan att de tar mycket plats. Vårt tips: Ståbord av hög kvalitet känner du igen på den robusta och stabila konstruktionen. De står stabilt utan att de vickar på sig och klarar också längre, uppsluppna fester utan problem.

Dekorera ståbord för fest

På bröllopsfester är ståbord mycket populära: De kan till exempel ställas upp utanför kyrkan eller rådhuset, så att ni kan skåla med vänner och familj direkt efter vigseln. För att dekorera ståborden på ett sätt som passar för det festliga tillfället så finns det speciella tygöverdrag för att klä in borden. Sådana ståbordsöverdrag kan också lätt sys själv av metervara. Den som vill kan knyta ihop överdragen på bordsbenet med en rosett och ställa blomsterarrangemang på borden.