Rottingsolsängar

Sort by
Pris
Kategorier
Color
Material

Njut av solen - på en rottingsolstol av hög kvalitet

Trädgårdsmöbler av konstrotting blir alltmer populära. Inte så konstigt, eftersom solstolar av rotting är ytterst stabila och robusta - och de tål både regn, vind och intensivt solljus. Dessutom är de med sin stilrena design och den extra hemtrevliga intrycket väldigt inbjudande. Tack vare matchande utomhusdynor erbjuder solstolar av rotting mycket komfort och inbjuder till avkopplande stunder i solen i trädgården eller på altanen.

Vad du borde veta om polyrotting

Våra rottingsolstolar tillverkas av modern polyrotting (också kallad konstrotting). Det är ett vädertåligt flätat material av polyeten, en typ av plast, som ska likna naturlig rotting från rottingpalmen. Rottingsolstolar finns tillgängliga som rundflätade eller av platta band. Båda varianterna skiljer sig åt i tvärsnittet hos de enskilda strängarna, vilket återspeglas i solstolens utseende och känslan när man sitter i den. Precis som äkta rotting tillverkas trädgårdssolstolar i polyrotting av handarbete. Visste du att... idag finns rottingsolstolar tillgängliga som till utseendet knappt skiljer sig åt från naturlig rotting? Det finns dessutom trädgårdssolstolar med slätt respektive typiskt plastutseende. Det finns definitivt en modell som passar alla smaker.

Fördelarna med rottingsolstolar

Med en rottingsolstol förvandlar du din altan till ett fullvärdigt friluftsrum. Det syntetiska, flätade kvalitetsmaterialet är inte känslig mot UV-strålning, regn, snö och till och med frost. Temperaturtåligheten sträcker sig från minus 85 grader till plus 90 grader. Eftersom de konstgjorda fibrerna inte absorberar någon fukt så rinner bara regndropparna av den! - detta gör rottingsolstolar extra hållbara. De är lätta att rengöra och kan enkelt spolas av med en trädgårdsslang. Ytterligare en fördel är miljövänligheten: Polyrotting kan helt och hållet återvinnas när de har uttjänat sitt syfte.