Fitness

Sort by
Pris
Kategorier
Color
Material

Yogamatta, träningsmatta, Step up-bräda och Gåstavar: Köp högkvalitativ träningsutrustning online.

Urvalet av olika träningsmöjligheter och träningsutrustning är större nu än någonsin. Vilket gör att vägen till en sund kropp och bättre hälsa kan anpassas i det oändliga. Oavsett om valet faller på klassisk fitnessträning med hantlar, yoga, gåstavar eller intesiv crossfit så hittar du just din favoritutrustning hos oss på tectake.

Indoor fitness är en uppåtgående trend

För alla som helst undviker fullproppade gymlokaler och behöver kunna inruta sin träning efter ett späckat schema kan ett välutrustat hemmagym vara den perfekta lösningen. Tack vare vårt stora och varierade utbud av träningsutrustning hittar du enkelt vad som passar dig allra bäst. En grundläggande förutsättning är dock att skaffa en heltäckande träningsmatta som både skyddar, dämpar och gör träningsövningar som sit ups och armhävningar bekväma. Var rädd om parketten och din kropp vid träning med hantlar och vikter, placera en träningsmatta som en central del i ditt nya hälsosamma liv.

Väl förberedd för Crossfit och yogapass

Vill du få svetten att droppa, känna musklerna bränna och utmana dina gränser under varje träningspass? Då är CrossFit den rätta träningen för dig. Med CrossFit-utrustning av hög kvalitet sticker tectake ut med många varianter av kettlebells och viktvästar vilka skapar förutsättningar för intensiva träningspass. Om du behöver ett lugnare tempo, byt endast ut din viktväst och kettlebell mot en yogamatta för att stärka din hålling och välbefinnande.

Återhämtning för kropp och själ

Efter ett hårt tränigspass förtjänar dina muskler vila och omtanke. För att uppnå bästa resultat av din strechning är en foam roller ett måste. En foam roller förbättrar den lokala blodcirkulationen och löser upp knutar samt underlättar din återhämtning. Om du hellre varvar ner ute i det fria så kan en avslappnande promenad med ett par gåstavar också göra susen.