Bänkset

Sort by
Pris
Kategorier
Color
Material

Öltältsmöbler skapar bayersk atmosfär i din trädgård

Öltältsmöbler är synonyma med trevlig samvaro med rejäla godsaker och naturligtvis ett gott glas öl. Dessa gemytliga öltältsmöbler har sedan länge lämnat gränserna för bayerska öltält och ölträdgårdar bakom sig och finns numera i hela Tyskland och övriga delar av Europa. Vill du hålla ditt egna gille och duka upp med ståbord eller långbord och bänkar? Öltältsmöbler har visat sig vara praktiska, framförallt som extra möbler som kan ställas upp vid ladugårdsfester, spontana fester i trädgården eller i partykällaren. Även vid camping används ofta de praktiska trämöblerna som är lätta att plocka undan.

Kännetecken för öltältsmöbler

De hopfällbara trämöblerna består som regel av ett brett ölbord och två något smalare ölbänkar. Måtten hos de enskilda delarna är standardiserade så att det utan problem går att stapla ölbänkar och ölbord. Ölbänkarna är ca 220 x 25 centimeter stora och 47,5 centimeter höga. De erbjuder plats för fyra till fem personer. Ibland kan man också se ölbänkar med ryggstöd.

Passande dekorationer till öltältsmöbler

Öltältsmöbler måste inte alls vara rustika, kala bänkar och bord. Med få metoder förvandlar du dina trädgårdsmöbler till eleganta möbler som till och med kan användas till ett bröllop: För att öka bekvämligheten och göra utseendet vackrare, kan du klä in ölbänkarna med tygöverdrag som ofta erbjuds i praktiska set. Välj en matchande bordsduk och dekorera ölborden med blomvaser och tygservetter. Dina gäster kommer att älska det!

Rätt skötsel för öltältsmöbler

Eftersom trä inte tål alla väder, bör bänkarna och borden lackeras regelbundet. När de inte används, rekommenderar vi att öltältsmöblerna fälls ihop och förvaras torrt.